Kosten besparen

 

 

 

 

Iedere ondernemer koopt haar diensten en producten in naar eer en geweten. Met de aanwezige kennis én de hoop dat de leverancier de beste prijs afgeeft en het achterste van haar tong laat zien, maar dat zij dit doet zonder concessies te doen aan service en continuïteit.

img-2-1024x768

 

Uiteraard moet een leverancier ook marge maken en dit doet men door veelal gebruik te maken van het gebrek aan inhoudelijke kennis bij de klant. Geen schande want men kan immers niet overal verstand van hebben, maar zo werkt het wel.

Teneinde de allerbeste condities op diverse diensten en producten te verkrijgen gebruikt dE Rekenkamer de expertise van mensen uit de markt. Parate kennis van de materie, inkoop, B2B en van processen levert het gewenste resultaat op voor onze klanten en voor ons. De leverancier levert slechts een deel van haar marge in maar wees gerust; er blijft voldoende over. Ook al krijgen wij de allerbeste condities, te allen tijde geldt "leven en laten leven". Maar wél wat marge teruggeven aan onze klanten, de hardwerkende ondernemers die graag hun volledige aandacht willen richten op datgene waar zij goed in zijn; ondernemen op zijn/haar vakgebied. Klinkt logisch? Is logisch!

img-13-1024x768

Waar kunnen wij U geld op besparen?

 

 

 

Allereerst op een belangrijk en steeds meer substantieel deel van uw maandelijkse kosten; energie. Wij garanderen een besparing op uw huidige leveringstarief. Hierdoor houdt U al direct veel geld in de zak, geld dat U nu onnodig doneert aan de leverancier. Zonde geld!

 

 

img-6-1024x768

 

Daarnaast kunnen wij uw onderneming besparen op het gebied van:

 

- bemetering (grootzakelijk), een perfect inzicht in uw verbruik tegen lagere kosten

 

- zonnepanelen. Huur, lease of koop; alles is mogelijk. Uiteraard met volledige begeleiding van subsidie aanvraag tot en met de installatie

- Gecontracteerd versus daadwerkelijk afgenomen vermogen en contractcontrole.

 

-Isolatie: voor bijvoorbeeld de buitenschil van uw pand of voor de vloer(en)

 

- LED verlichting; een lichtplan op maat

 

-Monitoring en analyse

 

-Audits; RVO-informatieplicht en EED

 

 

 

U wilt besparen op één of meerdere gebieden?

Bel +31 654 266266 of meld u direct aan op de site