Besparen

Besparen is mooi natuurlijk, maar al die energiebedrijven beweren de beste condities te geven en schotelen u een offerte voor waar je niet of nauwelijks door de bomen het bos nog kunt zien. Of waarbij componenten en andere parameters anders zijn ingeregeld en u dus een onjuist beeld krijgt van wat u nu daadwerkelijk netto bespaart!

 

In één oogopslag de netto besparing zien

In één oogopslag de netto besparing zien

 

Energie wordt steeds belangrijker in een duurzame bedrijfsvoering en in de besparing van kosten.

Het afgelopen decennium is de energiemarkt complexer geworden door het toetreden van nieuwe partijen, veranderde wet- en regelgeving en door technologische ontwikkelingen. Ook wordt het door de toenemende energiebelastingen steeds aantrekkelijker om minder te verbruiken en/of zelf energie te produceren.

dE Rekenkamer zorgt niet slechts voor een besparing op uw energiekosten, maar binnen een groeiend aantal opties van betaalbare, duurzame besparingsoplossingen kunt u rekenen op onze kennis en betrokkenheid.

Aangaande het besparingsdeel; primair wilt U slechts weten hoeveel u netto per jaar bespaart, dus hoeveel euro's u daadwerkelijk in de zak houdt. Om die reden offreren wij u een netto bedrag waar alle vaste, van Rijkswege opgedrongen accijnzen, toeslagen en transportkosten van uw energie niet in meegenomen zijn. Dit, omdat het simpelweg gezegd kosten betreft waar wij niets op kunnen besparen. Jammer, maar het zij zo.

 

Waar wij echter wél behoorlijk en gegarandeerd op kunnen besparen dat is het zogenaamde leveringsdeel, dus wat u betaalt per Kwh en per m3. En dat is fijn want u ziet nu in één oogopslag hoeveel u bespaart!

 

Wij garanderen:

  • Structureel lagere energiekosten
  • Inkoop en begeleiding geschiedt door specialisten
  • Betere contractvoorwaarden
  • Eén aanspreekpunt voor alle energie vraagstukken
  • Volledig transparant proces
  • Begeleiding en overleg gedurende de samenwerking

 

Wat het kost om een dergelijke berekening te laten maken door ons? Helemaal niets! Uw risico is sowieso nihil maar door de gratis situatie scan krijgt u klaar en helder uw besparing voorgeschoteld. Alstublieft!

 

Een heldere en duidelijke offerte

Een heldere en duidelijke offerte

 

Om het u, en ons, makkelijk te maken kunt u onderstaand uw jaarnota uploaden zodat wij u snel uw besparing kunnen uitrekenen en voorleggen. Doe het nu en u weet binnen een paar dagen het resultaat. Geld besparen was nog nooit zó eenvoudig!

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Uw Energienota