Ik wil advies

"Een goed advies is het halve werk!"

 

Business consultatant advising business people in the meeting

adviseur bespreekt zijn advies met een klant

Als ondernemer loop je soms tegen zaken aan waar je simpelweg geen ervaring mee hebt. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op de kennis en kunde van een partij die al vele jaren alle energiezaken regelt voor vele ondernemingen.

Uw energie, onze zorg

dE Rekenkamer regelt uw energiezaken en verlaagt uw energiekosten door energie inkoop, verbruiksreductie en financieel beheer. Daarnaast voeren wij EED audits uit en nemen wij u werk uit handen inzake de RVO informatieplicht.

Het grote voordeel van dE-Rekenkamer voor u, als ondernemer, is dat wij gespecialiseerd zijn in slechts één vakgebied: energie voor (groot)zakelijke gebruikers. Met deze kennis en bijbehorende support staan wij 24/7 voor U klaar! Daarnaast werkt dE-Rekenkamer nauw samen met zorgvuldig geselecteerde, bekende leveranciers. Ook als het gaat om zonnepanelen, LED verlichting, laadpalen, sensoren en isolatie bent u verzekerd van de beste producten tegen de scherpste condities.

Bel ons en vraag een persoonlijk onderhoud aan zodat wij in kaart kunnen brengen op welke wijze wij u het best kunnen helpen of ondersteunen.

Bel nu naar 0570 768909 voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

dE-Rekenkamer, adviseert en bespaart

 

"U optimaal ondersteunen is onze missie!"