Gratis situatie scan

"Een goed advies is het halve werk!"

 

Business consultatant advising business people in the meeting

adviseur bespreekt zijn advies met een klant

Als ondernemer loop je geregeld tegen zaken aan waar je simpelweg geen ervaring mee hebt. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op de kennis en kunde van een partij die al vele jaren alle energiezaken regelt voor vele ondernemingen.

Uw energie, onze zorg

dE Rekenkamer regelt uw energiezaken en verlaagt uw energiekosten door energie inkoop, verbruiksreductie en financieel beheer. Daarnaast voeren wij audits uit (o.a. de RVO informatieplicht) en helpen wij u door het woud van door Rijkswege opgedrongen maatregelen. Waaraan dient u te voldoen of welke CO2 reducerende maatregelen zijn voor uw bedrijf van toepassing? Welke fiscale regelingen zijn voor uw onderneming van toepassing? Hoe vraag ik subsidie aan en welke producten zijn voor mij het meest geschikt? Dit zijn slechts een paar vragen waarop wij de antwoorden voor u hebben, maak dus nu een (gratis) afspraak met een van onze experts om te vernemen wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Het grote voordeel van dE-Rekenkamer voor u, als ondernemer, is dat wij gespecialiseerd zijn in slechts één vakgebied: energie voor (groot)zakelijke gebruikers. Met deze kennis en bijbehorende support staan wij 24/7 voor U klaar! Dus ook als het gaat om zonnepanelen, LED verlichting, laadpalen, sensoren en isolatie bent u verzekerd van de beste producten tegen de scherpste condities!

Bel nu naar +31 654 266266 voor een Situatie scan door een van onze adviseurs.

dE-Rekenkamer, adviseert en bespaart

 

"VAN ONDERNEMERS, VOOR ONDERNEMERS"